Lallemand

Metsänhoito

Ammattiviljely

Viheralueet/Golf

Verdera ja Rotstopin käyttäjät tukemassa Itämeren suojelua 

Verdera Oy on lahjoittanut osan Rotstop-kantokäsittelyaineen vuoden 2013 tuotosta Elävä Itämerí - säätiölle (BSAG, Baltic Sea Action Group).

Rotstop on sekä ympäristön että käyttäjän kannalta täysin turvallilnen. Rotstopilla, toisin kuin muilla kantokäsittelyaineilla, ei ole minkäänlaisia vesistörajoituksia, joten sitä voi huoletta käyttää myös pienten purojen äärellä tarvitsematta huolestua ravinteiden päätymisesta lopulta Itämereen. Olimme näin osaltamme pienentämässä ennätyksellisen sateisesta kesästä aiheutunutta ravinnekuormitusta.

Itämeri kiittää Rotstop-käyttäjiä.


MetsänhoitoAmmattiviljelyVerdera


AMMATTIVILJELY

Tutustu INFOLETTER-tuotetiedotteisiin!

MYCOSTOP-BIOFUNGISIDI INTEGROIDUSSA KASVINSUOJELUSSA

PRESTOP-BIOFUNGISIDI INTEGROIDUSSA KASVINSUOJELUSSA

PRESTOP MIX HARMAAHOMEEN BIOLOGISEEN TORJUNTAAN MANSIKALLA JA VADELMALLA

GREENSTIM KYLMÄNKESTÄVYYDEN LISÄÄMINEN JA KASVUNEDISTÄMINEN VARHAISVIHANNEKSILLA JA VARHAISPERUNALLA

GREENSTIM HEDELMÄ- JA MARJAKASVEILLE

Verdera

Verdera kehittää yhdessä asiakkaiden sekä muiden kumppaneiden kanssa innovatiivisia, luotettavia ja luontoa kunnioittavia ratkaisuja metsä- ja puutarhatalouden sekä viheralan tarpeisiin. Verdera on biologisen kasvinsuojelun edelläkävijä ja haluttu yhteistyökumppani.

Tuote-esittely: Mycostop

Mycostop torjuu tehokkaasti Fusarium- ja Alternaria-sienten aiheuttamaa taimipoltetta ja juuristotauteja. Se edistää kasvua ja lisää sadon määrää terveissäkin kasvustoissa. Mycostop soveltuu integroituun ja biologiseen torjuntaan. Tuote on hyväksytty luomutuotantoon.

Lue lisää

Verdera, Copyright 2015