Lallemand

Metsänhoito

Ammattiviljely

Viheralueet/Golf

Verdera ja Rotstopin käyttäjät tukemassa Itämeren suojelua 

Verdera Oy on vuodesta 2013 lähtien lahjoittanut osan Rotstop-kantokäsittelyaineen tuotosta Elävä itämeri-säätiölle (BSAG, Baltic Sea Action Group). Myös vuoden 2015 tuotosta osa lahjoitetaan säätiölle Itämeren tukemiseksi.

Rotstop on sekä ympäristön että käyttäjän kannalta täysin turvallinen. Rotstopilla, toisin kuin muilla kantokäsittelyaineilla, ei ole minkäänlaisia vesistörajoituksia, joten sitä voi huoletta käyttää myös pienten purojen äärellä tarvitsematta huolestua ravinteiden päätymisestä lopulta Itämereen. Vuonna 2014 olimme näin osaltamme pienentämässä ennätyksellisen sateisesta kesästä aiheutunutta ravinnekuormitusta.

Itämeri kiittää Rotstop-käyttäjiä.

Lue lisää vesistökuormituksen seurannasta tästä Luken tiedotteesta.

AMMATTIVILJELY

Infoletter-tuotetiedotteet

Tuotekortit


Verdera

Verdera kehittää yhdessä asiakkaiden sekä muiden kumppaneiden kanssa innovatiivisia, luotettavia ja luontoa kunnioittavia ratkaisuja metsä- ja puutarhatalouden sekä viheralan tarpeisiin. Verdera on biologisen kasvinsuojelun edelläkävijä ja haluttu yhteistyökumppani.

Tuote-esittely: Mycostop

Mycostop torjuu tehokkaasti Fusarium- ja Alternaria-sienten aiheuttamaa taimipoltetta ja juuristotauteja. Se edistää kasvua ja lisää sadon määrää terveissäkin kasvustoissa. Mycostop soveltuu integroituun ja biologiseen torjuntaan. Tuote on hyväksytty luomutuotantoon.

Lue lisää

Verdera, Copyright 2020