Lallemand

Hedelmäpuut ja marjakasvit: Kukintavaiheessa hallavaurioiden torjumiseksi kasvustot ruiskutetaan Greenstim-vesiseoksella viimeistään 24 h ennen hallanvaaraa. Greenstimin käyttömäärä hedelmäpuilla 5-7 kg/ha ja marjakasveilla 2-4 kg/ha (vesimäärä noin 250-1000 l/ha). Kiinnitteen lisääminen vesiseokseen parantaa tehoa.

Vihannekset: Varhaisviljelyssä kasvusto ruiskutetaan Greenstim-vesiseoksella viimeistään 24 h ennen hallanvaaraa tai alhaisia lämpötiloja. Pikkutaimet ruiskutetaan 0,2 % Greenstim-vesiseoksella (200 g/100 l vettä). Käyttömäärä avomaavihanneksilla 2 kg/ha (vesimäärä 200-500 l/ha). Käsittely uusitaan 3 viikon välein epäedullisten kasvuolosuhteiden jatkuessa. Kiinnitteen lisääminen vesiseokseen parantaa tehoa.

Peruna: Varhaisviljelyssä kasvusto ruiskutetaan Greenstim-vesiseoksella viimeistään 24 h ennen hallanvaaraa tai alhaisia lämpötiloja. Mukulasadon lisäämiseksi ja tärkkelyspitoisuuden nostamiseksi kasvusto ruiskutetaan mukulanmuodostusvaiheessa varsiston ollessa noin 10-15 cm korkuinen. Käyttömäärä perunalla 2 kg/ha (vesimäärä 200-500 l/ha). Kiinnitteen lisääminen vesiseokseen parantaa tehoa.

Lataa Greenstim hedelmä- ja marjakasvit -esite (pdf)

Lataa Greenstim varhaisvihannekset -esite (pdf)



Verdera, Copyright 2019