Lue nämä ehdot huolellisesti, ennen kuin käytät www-palveluamme.

Käyttämällä Verderan www-palvelua sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja. Verderan www-palvelun tekijänoikeus ja sisältö kuuluvat Verderalle. Kaikki oikeudet pidätetään.

Verdera-tavaramerkki ja kaikki muut Verderan tavaramerkit ovat Verderan omaisuutta.

Verderan www-palvelun sisällön tai sen osan jäljentäminen, kopiointi, siirtäminen, jakelu tai tallentaminen missä tahansa muodossa on kielletty ilman Verdera Oy:ltä etukäteen saatua kirjallista lupaa. Verderan verkkosivuja saa tallentaa tietokoneelle tai tulostaa kopioita ainoastaan omaan henkilökohtaiseen käyttöön, mutta ei jaettavaksi. Sivujen sisällön osittainenkin jakeleminen on kiellettyä ilman Verdera Oy:n kirjallista lupaa. Sivujen sisällön käyttö yksityiseen, ei kaupalliseen tarkoitukseen on sallittua. Mahdollisten lehdistötiedotteiden ja muiden julkisiksi tarkoitettujen asiakirjojen käyttö on sallittua edellyttäen, että tiedon lähde mainitaan.

Verderan www-palvelun sisältö tarjotaan sellaisena, kuin se on saatavilla. Verdera varaa oikeuden muuttaa sivuja,  estää niihin pääsy tai lopettaa sivut.

Verderan www-sivut saattavat sisältää linkkejä kolmannen osapuolen omistamiin sivustoihin. Verdera ei vastaa tällaisten sivustojen sisällöstä tai sivustojen käytöstä. Käyttäjä siirtyy kolmannen osapuolen sivustoihin aina omalla vastuullaan.

Verdera, Copyright 2023