Avomaan vihannekset ja yrtit: Ruiskuta pikkutaimet 0,6 % LALSTIM OSMO -vesiseoksella (6 g/litra vettä) kosteiksi, mutta ei valuviksi. Käyttömäärä avomaalla on 2−4 kg/ha sekoitettuna 400−1000 litraan vettä. Toista käsittely tarvittaessa 3 viikon välein.

Hedelmäpuut: Hallavaurioiden ennaltaehkäisyyn ruiskuta kasvusto kukintavaiheessa 5−7 kg/ha sekoitettuna 500−1000 litraan vettä.

Omena ja päärynä: Hedelmien halkeilun ennaltaehkäisyyn ja varastointikestävyyden parantamiseen ruiskuta kasvusto n. 4 viikkoa ennen sadonkorjuuta 4 kg/ha sekoitettuna 500−1000 litraan vettä.

Kirsikka ja luumu: Halkeilun ennaltaehkäisyyn ja kauppakestävyyden parantamiseen ruiskuta kasvusto n. 4 viikkoa ennen sadonkorjuuta 4 kg/ha sekoitettuna 500−1000 litraan vettä. Toista käsittely n. 2 viikkoa ennen sadonkorjuuta 2−4 kg/ha sekoitettuna 400−1000 litraan vettä.

Viiniköynnös: Halkeilun ennaltaehkäisyyn ja kauppakestävyyden parantamiseen ruiskuta kasvusto n. 4 viikkoa ennen sadonkorjuuta rypäletertun ollessa lähes täysikasvuinen 4 kg/ha sekoitettuna 500−1000 litraan vettä. Toista käsittely n. 2 viikkoa ennen sadonkorjuuta rypäleiden alkaessa värittyä 2−4 kg/ha sekoitettuna 400−1000 litraan vettä.

Kasvihuonetomaatti, -kurkku ja -paprika: Ruiskuta kasvusto LALSTIM OSMO
-vesiseoksella (2−3 kg/ha) kosteaksi, mutta ei valuvaksi vesimäärällä 400−1000 l/ha. Kivivilla-alustalla käsittely voidaan tehdä tippukastelun kautta (2−3 kg/ha). Käytä korkeampaa käyttömäärää (3 kg/ha) suurelle kasvustolle ja sadontuottovaiheessa.

Koriste- ja taimistokasvit: Ruiskuta pikkutaimet ja pistokkaat 0,6 % LALSTIM OSMO
-vesiseoksella (6 g/litra vettä). Ruiskuta pikkutaimet ja pistokkaat kosteiksi, mutta ei valuviksi. Käyttömäärä avomaalla on 2−4 kg/ha sekoitettuna 400−1000 litraan vettä. Toista käsittely tarvittaessa 3 viikon välein.

Marjakasvit: Hallavaurioiden ennaltaehkäisyyn ruiskuta kasvusto kukintavaiheessa 2−4 kg/ha sekoitettuna 400−1000 litraan vettä. Sadon kauppakelpoisuuden parantamiseen ja halkeilun ennaltaehkäisyyn ruiskuta kasvusto 2−4 kg/ha sekoitettuna 400−1000 litraan vettä. Aloita käsittely raakilevaiheessa ja toista 2−3 viikon välein.

Golf- ja urheilunurmet: Ruiskuta varhain keväällä 1−2 kertaa, kesällä 2−4 viikon välein ja 1 kerran syksyllä viimeisen leikkuun jälkeen. Käytä LALSTIM OSMOa 2−4 kg/ha sekoitettuna 200−400 litraan vettä.

Peruna: Ruiskuta kasvusto mukulanmuodostuksen alkuvaiheessa kasvuston ollessa n. 15−25 cm korkea. Lisäksi kasvusto voidaan ruiskuttaa hallan uhatessa. Käytä LALSTIM OSMOa 2 kg/ha sekoitettuna 200−400 litraan vettä.



Verdera, Copyright 2021