Lallemand

Viheralueet/Golf

Verdera_golf_kollaasi.jpg


Verderan biologiset tuotteet sopivat hyvin golfkenttien ja viheralueiden hoitoon:

 

MIKROBIOLOGISIA TUOTTEITA KASVINSUOJELUUN:

Turf WPG

Gliocladium catenulatum –sieneen perustuva taudintorjuntavalmiste, joka torjuu ennakoivasti monia sienitauteja niin lehvästössä kuin juuristossakin. Se myös stimuloi juurten kasvua edistäen kasvuunlähtöä kauden alussa. Tuotetta käytetään keväällä ja syksyllä.  

Turf WPS  

Streptomyces-sädebakteeria sisältävä tuote, joka torjuu useita maa- ja siemenlevintäisiä sienitauteja, erityisesti kesäfusarioosia. Tuotteen käyttö ajoittuu  kesään.

Turf WPG- ja Turf WPS –valmisteita käytetään TURF-ohjelmana, jossa molemmilla tuotteilla on oma käyttökautensa, jolloin ne tukevat toistensa toimintaa.

 

MIKROBIOLOGISIA TUOTTEITA KENTÄNHOITOON:

GT Peittaus

Nurmisiementen kuivapeittaukseen käytettävä valmiste, joka sisältää hyötymikrobeja. Vaikutuksena on itämisen nopeuttaminen ja juuriston vahvistaminen, jolloin nurmi on myös vastustuskykyisempi tauteja vastaan.

MYC 800 ja MYC 4000

Uusintakylvöihin käytettäviä mykorritsavalmisteita, jotka parantavat nurmen ravinteiden ottoa tehostaen kasvuun lähtöä.

Rhizocell

Hiivauutteesta ja hyötybakteerista koostuva valmiste, joka stimuloi maan mikrobiologista aktiivisuutta ja edistää näin kuidun hajoamista. Myös juurten kasvu tehostuu ja ravinteiden, erityisesti fosforin saatavuus paranee.

 

BIOLOGISIA TUOTTEITA KENTÄNHOITOON:

Greenstim®

Glysiinibetaiiniin perustuva jauhemainen valmiste, joka auttaa nurmea selviytymään erilaisista stressitilanteista kuten kuivuudesta, kuumuudesta, kylmyydestä tai suolaisuudesta. Se tehostaa yhteyttämistä ja myös vähentää kastelutarvetta.

 

 


Verdera, Copyright 2020