Puhtaampia elintarvikkeita

Kuluttajat ja viranomaiset vaativat elintarvikkeilta yhä suurempaa puhtautta. Puhtaudesta ja ympäristöystävällisestä viljelystä onkin tullut viljelijöille kilpailuvaltti. Biologiset kasvinsuojeluaineet antavat mahdollisuuden puhtaampaan, mutta silti tehokkaaseen viljelyyn. Ne eivät jätä ympäristöön tai kasveihin haitallisia jäämiä, eivätkä ne horjuta ekologista tasapainoa.

Kannattavampaa kasvinsuojelua

Tehokas kasvintuotanto ja ympäristöystävällisyys eivät välttämättä ole ristiriidassa keskenään. Verderan biologiset kasvinsuojelutuotteet parantavat kasvien elinvoimaisuutta ja tuottavuutta luonnon omilla menetelmillä. Niiden avulla saavutetaan pitkäaikainen suoja kasvitauteja vastaan ja vauhditetaan kasvua ympäristöä rasittamatta.

Turvalliset ja ympäristöystävälliset tuotteet

Verderan biologisia kasvinsuojelutuotteita on helppoa ja turvallista käyttää. Ne eivät aiheuta vaaraa käyttäjälle tai ympäristölle. Lisäksi niitä voidaan turvallisesti käyttää yhdessä muiden torjuntaeliöiden kanssa. Biologisten kasvinsuojeluaineiden käyttö ei johda vastustuskykyisten taudinaiheuttajakantojen muodostumiseen, mikä usein on vaarana kemiallista torjuntaa käytettäessä. Biologiset tuotteet eivät jätä jäämiä kasvustoon, eikä siten varoaikaa käsittelyn ja sadonkorjuun välillä tarvita.

Sulje vastaus
Verdera, Copyright 2023